Házirend

Az alábbi házirend betartása segíti a zavartalan, biztonságos és barátságos környezet megteremtését, amely lehetővé
teszi minden látogatónk számára, hogy élvezhesse az itt tartózkodást.

1. A helyiségbe való belépéskor kérjük, hogy minden látogató tartsa tiszteletben a közösségi tér többi tagját, és azokat a tevékenységeket, amelyeket a helyiségben folytatnak.

2. A közösségi tér minden látogatója felelős a saját maga és az általa vendégül látott személyek magatartásáért, és köteles betartani a házirendet.

3. A dohányzás, az alkoholfogyasztás és az illegális droghasználat a helyiségben tilos.

4. A közösségi térben mindenki felelős a helyiség és a berendezések megóvásáért, valamint azok rendeltetésszerű használatáért. Kérjük, hogy minden látogató vigyázzon a helyiségre, és ne okozzon kárt semmilyen eszközben vagy berendezésben.

5. A helyiségben csak az engedélyezett tevékenységek végzése megengedett. Kérjük, hogy minden látogató tartsa be a helyiségben elhelyezett figyelmeztető és tájékoztató jelzéseket.

6. A helyiségben kérjük, hogy minden látogató tartsa tiszteletben a mások által használt területeket és ne zavarja meg őket.

7. Kérjük, hogy minden látogató tartsa tiszteletben a közösségi tér és a helyiségben található minden eszköz és berendezés magántulajdonát, és ne vegyen el semmit a helyiségből.

8. A közösségi tér nem vállal felelősséget az itt hagyott személyes tárgyakért, így kérjük, hogy minden látogató vigyázzon azokra.

Bízunk benne, hogy az itt tartózkodásod kellemes lesz, és hogy minden látogató tiszteletben tartja a fenti szabályokat és előírásokat!