Kultúrtanya megnyitó – regisztrációs lap

Időpont: 2021. október 9. 15:00
Helyszín: 1134. Budapest, Csángó utca 9. 1. (kékre festett ajtó)

A látássérültek körében a Hobby Rádió projektje által közismert Net-média Alapítvány újabb projektbe kezdett: egy olyan közösségi pont kialakítását vállalta fel, melyet valóban a közösség épít fel, közösségi adományozás bevonásával Budapest XIII. kerületében (Csángó utca 9. 1.), mely közel két éves munkálatok után 2021. október 9-én 15. órakor nyitja kapuit.

A közösségi pont célja, hogy a látássérültek és a számukra programokat szervező egyesületek értékes és tartalmas rendezvényeket tudjanak szervezni az érintettek számára kulturált formában. A közösségi tér szándéka, hogy ne csupán látássérültek, hanem az egyéb – főként kicsi – nonprofit szervezetek is helyet találjanak rendezvényeiknek, programjaiknak.

A közel 170 nm-nyi területen helyet kapott egy mini hangstúdió (mely alkalmas rádióműsorok, hangoskönyvek készítésére), egy 10 főt befogadó informatikai terem, mely irodaként is működik, valamint egy 60 nm-es rendezvényterem is várja a közösségi élet résztvevőit.

A Kultúrtanya megnyitó ünnepségére 2021. október 9-én 15 órától kerül sor az 1134. Budapest, Csángó utca 9. 1. szám alatti közösségi térben.
A megnyitón fellép Máj Kriszta (a Vakvagányok c. film betétdalának énekesnője) és a Vakrepülés Színtársulat zenés produkcióval.
A megnyitót követően az érdeklődők a teljes helyiséget megtekinthetik, kipróbálhatják az eszközöket, majd 17 órától az első kultúrális rendezvényre is sor kerül: a Vakrepülés Színtársulat sötétben zajló előadását Az éjszaka tapintása  című darabját adja elő.

A közösségi pont felújításáról a Net-média Alapítvány blogot vezet, mely itt olvasható.

A terem befogadóképessége miatt kérjük, részvételi szándékát jelezze az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével!    A szervezet az alábbi számlaszámon köszönettel fogadja a támogatásokat:
    Net-média Alapítvány
    Számlaszám (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
    Utalás közleménye: támogatás